Automatizált vizsgálatok

Kiépítés | Szakmai támogatás | Oktatás | Teljes ellátás

Automatizált vizsgálatok

Szolgáltatásaink

A laboratóriumi automatizálás forradalmasítja a laborban történő munkavégzést a gyorsasággal és a feladatok hibamentes, konzisztens elvégzésével.

Az iBioScience Kft. hivatalosan szerződött partnere az amerikai/svájci központú Hamilton Robotics nemzetközi világcégnek. Ennek köszönhetően az újgenerációs szekvenálással kapcsolatos szolgáltatások mellett, közel 10 év tapasztalattal a laborautomatizálás piacán támogatja a magyarországi tudományos közösséget.

A laboratóriumi automatizálás divízió egyik fő tevékenysége, hogy a manuális munkafolyamatokat átültesse egy olyan automatizált rendszerre, amely jövőt álló és hosszú távú támogatást nyújt a felhasználók számára. A folyadékkezelés mellett a másik fő feladatunk partnereink minta menedzsmentjének korszerűsítése szakmai és szoftveres támogatással, illetve komplex automatizált biobankok létrehozásával.

Küldetésünk a biotechnológia és az egészségügy területén folytatott tudományos kutatás ösztönzése és a legújabb innovatív technológiák biztosítása.

Laboratóriumi automatizálás

Belépő szintű megoldások

Ismerje meg a HAMILTON Robotics legújabb platformját, a MicroLab Prep robotikus rendszert. Legújabb laboratóriumi partnere már csak egy kattintásra van!

COVID-19 automatizálás

Cégünk vállalja a COVID-19 PCR alapú szűrések teljeskörű automatizálását azon laborok számára, ahol fontos a megbízható és reprodukálható mintafeldolgozás!

Biobank korszerűsítés

Napjainkban mindenki tárol biológiai mintákat. A kérdés: milyen módon tesszük azt? A tudomány szempontjából fontos, diagnosztika szempontjából pedig elvárás, hogy biológiai mintáink integritását és nyomon követhetőségét hosszú távon képesek legyünk biztosítani. Cégünk erre nyújt megoldást azon partnerek számára, akik szeretnék szoftveres támogatással korszerűsíteni jelenlegi eszközparkjukat, vagy egy komplex automatizált biobanki megoldással hosszú távon biztosítani biológiai mintáik minőségét.

Így dolgozunk az iBioScience-nél

Kapcsolatfelvétel
Kapcsolatfelvétel
Telefonos vagy email-es kapcsolatfelvételt követően egyeztetünk a megkeresés részleteiről.
Munkafolyamat ismertetése
Munkafolyamat ismertetése
A kapcsolatfelvétel után egy személyes vagy online szakmai konzultáció során részletesen átbeszéljük az automatizálni kívánt folyamatot.
Egyedi konfiguráció elkészítése
Egyedi konfiguráció elkészítése
A Hamilton automatizált folyadékkezelő rendszerei a nyíltságukról híresek. Az előzetesen ismertetett munkafolyamatra vonatkozóan egyedi konfigurációt készítünk, amely alkalmas az Ön feladatainak elvégzésére.
Árajánlat
Árajánlat
A konfiguráció összeállítása után személyesen prezentáljuk a rendszert árajánlat formájában, ismertetjük annak tartalmát.Ennek segítségével képes meghozni döntését!
Módszerfejlesztés
Módszerfejlesztés
A rendszer telepítése után az applikációs kollégánk az előzetesen elfogadott munkafolyamatot lefejlesztiés adaptálja a robotikus platformot.
Tesztelés
Tesztelés
A módszer fejlesztése és adaptálása elkészültével applikációs kollégánk teszteli a folyamatot,az eredményektől függően finomhangolja annak lépéseit,hogy minden megfelelően működjön.
Oktatás
Oktatás
Ha minden eredmény megfelelő, akkor a rendszer készen áll a használatra. Kollégánk az oktatás során elmagyarázza a rendszer működését és működtetését, illetve minden olyan kardinális pontot,amelyre felhasználóként érdemes figyelni.
Teljes ellátás
Teljes ellátás
A rendszer átadása után sem engedjük el ügyfeleink kezét. Saját csapattal Magyarországról szakmailag támogatjuk az általunk telepített rendszereket, továbbá folyamatos ellátást biztosítunk a rendszereink működtetéséhez szükséges fogyóeszközökből.

Referenciák

„Megrendelésünket a kitűzött célok szerint, időben, profi eszközökkel és hatalmas szakmai hozzáértéssel végezte el az iBioScience Kft. csapata! Külön köszönet a rugalmas munkavégzésért és a jó kommunikációért!”

Szűcs Károly, junior breeder, Alfaseed

„The team consists of highly qualified professionals, our cooperation was smooth. We plan to work together again on future projects. – poliloop”

poliloop
Alfaseed
Poliloop
Heim Pál
Petz

Ajánlatkérés