Ibioscience

Magunkról

Fehér Károlynak hívnak és van egy történetem...

Minden egy váratlan és hirtelen betegséggel kezdődött, kisfiunk rosszul lett és a "fiatalkori diabétesz", mint diagnózis felbukkant az életünkben, mindennapjaink szerves része lett. Ha azt kérdezik, mi a motivációm, akkor a válaszom: Egy apa segít.
Elképzelésem szerint a betegségek korai szakaszban való felismerése nagyban segítheti mind a betegség kezelését, mind a beteg későbbi életminőségét.
Vállalkozásunk küldetése, segíteni az akadémiai kutatócsoportokat a legújabb technológiák elérésében a biotechnológia területén, kevesebb adminisztratív és pénzügyi terheléssel.
Nonprofit akadémiai spin-off-ként technológiai együttműködést alakítunk ki az akadémiai és kutatóintézetek között.
Támogatásunkkal a kutatók hozzáférhetnek a legmodernebb technológiákhoz és a szükséges szakmai emberi erőforrásokhoz, amelyek a vezető európai biotechnológiai kutatóintézetekben és vállalatokban rendelkezésre állnak.

Fehér Károly
ÜGYVEZETŐ

 


 

Samu Attila 
ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ 

Az elmúlt 10 évet a laboratóriumi automatizálás és újgenerációs szekvenálás területén töltöttem értékesítőként, értékesítési vezetőként, szakterületem a molekuláris biológia.
 Az iBioScience új fejezetet nyitott életem könyvében, ugyanis a jelenlegi környezet új lehetőségeket biztosít olyan új projektek, együttműködések megvalósításához, amelyekre a korábbi években nem volt lehetőség Magyarországon.

Számomra a legfontosabb szempont az ügyfelek elégedettsége, így az iBioScience-nél is törekszünk a legmagasabb szintű szakmai támogatást biztosítani az akadémiai és ipari partnereinknek. 
Célunk egy olyan egyedülálló szolgáltatási portfólió létrehozása, amely teljes mértékben magyar szakemberek közreműködésével jön létre, szoros együttműködésben a partnereinkkel, ezzel is támogatva a magyar kutatók és diagnosztikai szakemberek munkáját. Fontos szempont, hogy a szekvenáló és bioinformatikai kapacitás biztosítása révén nagy hangsúlyt fektetünk a biológiai adatok védelmére.

Úgy gondolom, hogy az iBioScience a hazai kutatók és ipari partnerek támogatása révén értéket teremt és egyfajta társadalmi küldetéssel pozitív hatással lehet mindannyiunk életére.